top of page

Vi erbjuder aktiva resor till glada motionärer i alla åldrar.

Svensk personal på alla resor.

Våra Padel och Träningsresor har Svenska instruktörer.

Golfresor till Murciaregionen där vi har över 30 banor.

Läs mer om regionen Costa Calida här.

PADELRESOR

MED SVENSK INSTRUKTÖR

Spela i padelns mecka, Spanien. Vi har resor med Svensk instruktör. Passar dig som vill börja spela padel samt glada amatörer. Flera timmar lektioner och spel. Vi går igenom regler, teknik och taktik.

UTAN INSTRUKTÖR

Vi har givetvis resor för er som inte vill ha instruktör, utan bara vill komma ner och spela padel. Här blir det tre timmars spel om dagen. (går att öka/minska timmar) Vi kan ordna så ni får möjlighet att spela turnering mot Spanjorer när ni är på plats. "Givetvis" i samma nivå som ni spelar på.

Spelar ni på högre nivå och vill utveckla spelet mer så ordnar vi lektioner med erfarna Spanska instruktörer, och det betalas separat på plats. 

LÄS MER OM VÅRA PADELRESOR HÄR

DJI_0011.JPG

TRÄNING

WEEKEND OCH VECKORESOR

Våra träningsresor är upplagda för att passa alla oavsett fysik nivå och ålder. All träning blir individanpassad! Vi startar dagen med ett Bodybalance pass för att mjuka upp kroppen före frukost. Vid våra styrkepass används framförallt vår kropp som belastnig, men även Flowing, TRX och gummiband kan användas för belastning/motstånd vid övningarna. Detta gör alla övningar mycket enkla att utföra och man väljer själv om man vill ha det lätt, medel eller tungt. M.a.o kan otränade och vältränade köra samma pass och få ut lika mycket av träningen.

Vi har pass på morgon/fm samt på eftermiddagen, och ni väljer givetvis själva hur mycket eller lite ni vill deltaga. Vi tränar antingen på den stora terrassen i Casa Mira Mar eller nere på stranden. Även vattenträning i poolen om så önskas.

Vill ni jogga eller cykla så är möjligheterna oändliga.

 

KONTAKTA OSS FÖR DATUM NÄR NI VILL RESA.

Välkomna 

20190531_113005.jpg

AKTIVITETER & UTFLYKTER

På våra resor erbjuder vi även andra aktiviteter och trevliga utflykter om ni känner att vila lite från träning, sol och bad. Vi har nära till det mesta och skulle andan slå till så
kan man hyra cykel (el), bil, båt, SUP, havskajak och mycket mer i området.
Det finns även möjlighet att boka in utflykter t.ex. Cartagena, kanonerna på Cabo Tinoso, vinprovning eller varför inte likörfabrik 43 som är det enda stället i världen som denna likör tillverkas på.

20200626_130217.jpg

GOLF

Våra golfresor har vi tillsammans med Costa Calida Travels.

IMG-20160511-WA0001.jpg
bottom of page